Милан Поповић у тајној вези са Аном Сакић

Агенције
Милан Поповић у тајној вези са Аном Сакић

Бизнисмен Милан Поповић у тајној је вези са глумицом Аном Сакић, пишу српски медији. Њих двоје се знају већ неколико година, али зближили су се у посљедње вријеме. Миланова романса са глумицом Маријом Каран, о којој је се такође пише и даље је актуелна, али српски краљ бакра је очигледно ријешио да се сада више не задржава само поред једне жене.

- Ана је пре неколико дана славила рођендан у Милановом кафићу "Мода". Наравно, ту је био и Поповић, са којим је све време причала, смејала се, а кажу да је он платио цео рођендански цех - наводи неименовани извор.

Милан се није огласио поводом трачева о романси са Аном, није се јављао на телефон, а није одговорио ни на СМС који су му новинари слали. Ана је одговорила на телефонски позив новинара и није била нимало изненађена кад су јој поставили питање о Поповићу и вези са њим.

- Хахаха... Нисам са њим у вези... Хахаха. Тачно је да сам славила рођендан у његовом кафићу, а питајте њега да ли ми је платио журку. Журим сад, снимам енглески филм, па не могу да причам. Позовите ме касније ако можете - рекла је Ана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана