Милан Поповић неће да се одрекне сина

Агенције
Милан Поповић неће да се одрекне сина

Милан Поповић иако више није са Северином планира да и даље испуњава очинске дужности, испричао је за „Блиц" близак пријатељ овог бизнисмена.

- Милан се ужасно нервира кад прочита текстове у којима је представљен као лош и немаран отац. Сви из његовог окружења знају да никада неће дозволити да његов син Александар нешто нема, или да му, не дај боже, буде угрожена егзистенција. За Александра се преко Северине и њене мајке не интересује само он, него и његова фамилија, мајка и брат из Грчке - открива извор „Блица", који напомиње да бизнисмен сматра да његов син има праву његу и добија велику љубав од своје мајке.

У написима је пјевачица из везе са Поповићем изашла повређена и измучена, док Поповићев пријатељ тврди да је сукоб карактера довео до окончања велике љубави, а да евентуална кривица треба да се дјели јер су обоје невјенчаних супруга имали принципе од којих нису хтјели да одустану током заједничког живота.

Долазак бебе је само подстакао избијање разлика у први план.


- Тачно је да Милан и Северина нису заједно, али ниједно од њих није хтело да попусти у својим ставовима и зато су се разишли. Свађали су се и мирили, али он је није злостављао и малтретирао ни физички, ни психички. Што се тиче фенг шуија, то јесте његов стил живота и она је то знала од почетка везе и било је логично да он неће одступити од тога - каже наш извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана