Милан опет насамарио Сару

Агенције
Милан опет насамарио Сару

Сара Трајановић, коју је дечко Милан Маринковић преварио са њеном најбољом другарицом Сандром, још једном је насамарена! Након њиховог раскида, Цецин брат молио је манекенку да му опрости због тога што јој је урадио, а она, како га још није пребољела, једва је дочекала да пређе преко свега и поново буде са њим.

 Међутим, Милан је већ тада купио авионске карте за њега и Сандру за Кипар, гдје тренутно уживају у Цециној вили. Да ипак неће раскрстити са новом дјевојком, Милан је рањеној Сари рекао тек вече пред пут, што је бившу учесницу "Фарме" докусурило.

- Очајна Сара, након друге преваре, отпутовала је са другарицом у Палма де Мајорку да тамо покуша да се опусти и заборави на све! Она је још у шоку шта јој се догодило и не може да верује да је Милан био у стању да се још једном тако поигра са њом и њеним осећањима. Све време у Београду је облетао око ње. Сандра није имала појма да се њен дечко виђао поново са Саром - открива извор близак Трајановићевој. За разлику од ранијег пута када је Сара новинарима испричала за Миланову превару и разлог због којег су раскинули, овај пут је остала недоступна за коментар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана