Милан Калинић демантовао шврљање своје супруге

Агенције
Милан Калинић демантовао шврљање своје супруге

Након што је један недјељник прије неки дан објавио фотографије Сандре, супруге Милана Калинића, како присно игра и грли се с непознатим мушкарцем у једном београдском клубу, глумац је за медије у Србији изјавио да су такви написи настали из љубоморе и да су у питању измишљотине.

- Глупо ми је да мислим на то и да коментаришем. То су будалаштине! Људи су љубоморни на наш брак и пишу глупости - каже Калинић и тврди да је на сликама којима се доказује Сандрина превара њихов породични пријатељ, с којим често излазе и да је његов брак чврст као првог дана.
- Узмите последњи број једног другог магазина и погледајте како изгледа срећна породица! На сликама је наш заједнички пријатељ који је с нама често у друштву, наравно да сам га препознао - каже глумац.

Иначе, у недјељнику у којем је освануо текст о Сандри Калинић пише да је она у клуб у којем је те вечери наступала Јелена Розга дошла с пријатељицама, да би се сат касније појавио "тајанствени" мушкарац. Миланова супруга је, наводно, плесала с њим и он ју је грлио, стављао јој руке на рамена, леђа и око струка. И све то наочиглед пуног локала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана