Милан даривао храм, Севе у проводу

Aгенције
Милан даривао храм, Севе у проводу

Српски краљ бакра Милан Поповић даривао је православни храм у Вршцу само седам дана након што је Северина њиховог сина крстила у католичкој цркви.

Поповић је православном храму Светог Теодора у Вршцу донирао скупоцјену икону. Овај чин Милан је обавио само седам дана након што је Северина крстила њиховог сина Александра у католичкој цркви у Ријеци. Ово је само још једна потврда да је Милан велики православац и да му је засметало то што је његов син свети чин примио у католичкој цркви.

Милан је даривао храму у свом родном граду реплику чудотворне хиландарске иконе Пресвете Богородице Тројеручице. Тога дана када је икона и постављена, бизнисмен је био почасни гост, а као што је познато, седам дана раније, 2. октобра, није присуствовао синовљевом крштењу. Можда је управо због његовог најновијег даривања Северина изјавила да је срећна што њен син има тако хуманог оца. Да ли је била иронична или не, само она зна.

А послије раскида са Миланом, Северина је почела поново да излази са пријатељима. Видно расположена пјевачица фотографисана је у једном загребачком клубу са естрадним менаџером Едином Софтићем и друштвом. Ово је први пут послије дужег времена да Северина излази јер јој Милан, наводно, није дозвољавао да превише времена проводи са друштвом. Наводно је то био чест разлог њихових свађа, и евентуални каснији узрок раскида.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана