Мики у вези са 20 година старијом женом

Агенције
Мики у вези са 20 година старијом женом

Пчелар из Купинова Мики Ђуричић (37) упловио је у везу са 20 година старијом женом из Новог Сада. Ријеч је о извјесној Мирјани, која је власница ланца пекара у Новом Саду и Сремској Каменици.

 Иако се на имању у Лисовићима Мики заљубио у пјевачицу Александру Џиџу Стојковић, која је доста млађа од њега, Мики је очигледно схватио да "без старе коке, нема добре супе". Како пишу медији у Србији, своју романсу са двије деценије старијом госпођом започео је прије тридесетак дана, али то чак и од најближих пријатеља крије као змија ноге.

- Признао ми је пре неко вече када смо попили мало више у кафани да се виђа са Мирјаном и тражио да не причам осталим заједничким другарима, јер још није сигуран у ком смеру ће ићи њихова веза. По његовој причи, видим да му прија време које проводи са њом јер је старија и зрела жена, што је њему потребно јер је интелектуално далеко испред своје генерације. Њега клинке привлаче, али га нервира њихово понашање зато што је доста озбиљнији од њих, тако да мислим да је на добром путу да се заљуби - уз осмијех прича његов друг који није желио да открије своје име.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана