Мики: Са Симонидом бих снимио порнић

Aгенције
Мики: Са Симонидом бих снимио порнић

Мики Ђуричић је прихватио понуду Симониде Ачевић да буде њен партнер у порнићу који она намјерава да сними! Пчелар из Купинова на Фарми се одлично слагао с власницом хита "Хопа-цупа" и увјерен је да му нова улога неће представљати никакав проблем, пишу српски медији.

- Радујем се томе. Ако се Симонида одлучи за мене, са задовољством ћу прихватити да глумим - рекао је Ђуричић. Он је прексиноћ требало да дође на састанак са Симонидом и људима који ће продуцирати порно-филм, али је био спријечен, па је Ачевићки друштво правио Лепи Мића, који је, као и Вајс, одбио висок хонорар који му је понуђен да буде њен партнер. Бивша фармерка нам се похвалила да су јој продуценти понудили огромну своту новца за снимање.

- Нећу да откривам понуђену суму, али је толика да би могла да ми потпуно промени живот. У високобуџетском еротском филму биће доста провокативних и занимљивих сцена. Не би се много откривало. Нећу бити скроз гола, али ћу бити веома сексепилна. Кад видим како музички спотови изгледају у последње време, не знам зашто би мој снимак био шокантнији - каже Симонида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана