Мију послије батина чувају тјелохранитељи

Агенције
Мију послије батина чувају тјелохранитељи

Пјевачица Миа Борисављевић се, након што ју је прије неколико дана претукао бивши момак Никола Минић, полако опоравља од шока, али се одмах вратила обавезама.

 Међутим, сада више нигдје не иде сама. Борисављевићева је, како пишу српски медији, недавно наступала на Копаонику, ведра и насмијана, а поред себе је све вријеме имала обезбјеђење. Окупљеним новинарима Миа је саопштила да се добро осјећа и открила своје новогодишње жеље.

- Добро сам! Сада је све на надлежним органима. Свој живот настављам даље. Себи ћу у новој години пожелети срећу, а на добром сам путу да се то и оствари - искрена је пјевачица.

Подсјећања ради, прије двије седмице бивши момак Никола Минић, који је данима пратио Мију, сачекао је испред њене зграде и, у тренутку када се пјевачица паркирала, ушао у њен аутомобил и почео да је удара по глави. Борисављевићева га је одмах пријавила полицији, а том приликом је рекла да она треба да послужи за примјер свим женама и дјевојкама које се нађу у сличној ситуацији. Иначе, и раније је имала проблема са овим момком, који ју је у више наврата претукао, али му је Миа опростила. Остаје да се види да ли ће пјевачица попустити и овај пут или ће заувијек рећи збогом насилнику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана