Миа опростила дечку батине

Агенције
Миа опростила дечку батине

Миа Борисављевић опростила је дечку Николи Минићу батине које је добила прије три године.

 Како пишу српски медији, пјевачица је повукла и пријаву коју је прије три године поднијела против њега за физичко насиље. Она се недавно појавила са њим на свадби једног пријатеља, чиме је потврдила нагађања да је са Николом поново у љубави.

- Миа и Никола су поново у љубави. Она је прешла преко батина које је пре три године добила од њега и све му је опростила. Договорили су се да морају да буду толерантнији једно према другом, а Никола је схватио какву грешку је направио - говори добро обавијештени извор.

Како извор наводи, Миа је Николи одавно опростила, али је помирење крила од пријатеља, будући да су готово сви до једног осудили Минићево батинање. Она и сада крије да је са њим у вези, па је било право изненађење што су се заједно појавили на свадби. На питање новинара да ли је са Минићем поново у вези кратко је одговорила:

- Не знам шта да вам кажем, осим да је Никола мој бивши момак - рекла је Миа не желећи да коментарише то што се са њим појавила на свадби. Прича се да ју је Минић својевремено толико ишамарао да јој је сломио нос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана