Миа издвојила 150.000 евра за станове

Агенције
Миа издвојила 150.000 евра за станове

Пјевачица Миа Борисављевић купила је два стана, која укупно имају 100 квадратних метара, и коштају чак 150.000 евра! Како пишу медији у Србији, ријеч је о некретнинама које се налазе у насељу Филмски град, а Миа планира да споји станове у један велики и да га опреми луксузним намјештајем из Италије.

- Миа ових дана путује у Италију на скијање, а мајсторе је оставила да раде у стану док ње нема. Певачица планира да искористи боравак у Италији и скокне до Милана да би одабрала комаде намјештаја којима ће опремити свој дом – прича добро обавијештени извор близак атрактивној фолкерки и додаје

- Станови се налазе у новој згради у близини "Грандовог" студија на Кошутњаку. Зграда је окружена зеленилом, а како је Борисављевићева позната по здравом начину живота и константним тренинзима, нема сумње да ће је комшије често виђати како трчи стазом на Кошутњаку. Атрактивна певачица је недавно комплетно реновирала и кућу својих родитеља у Ваљеву, и то је коштало око 100.000 евра – рекао је овај извор. Миа је потврдила да улаже у некретнине, али није хтјела да коментарише цифру коју улаже у свој нови дом.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана