Мерима Његомир не плаћа рачуне 14 година?

Курир
Мерима Његомир не плаћа рачуне 14 година?

Против Мериме Његомир, угледне естрадне умјетнице, поднијето чак 19 тужби, у којима оштећени траже да плати рачуне за стан, паркинг, мобилни телефон и кирију, тврди "Курир".

Мерима Његомир већ 14 година не плаћа дажбине и за то вријеме је успјела да нагомила дуг од око 40.000 евра, пише "Курир".

У то спадају рачуни за мобилни телефон, паркинг, инфостан, али и кирија за стан који изнајмљује од "Дипоса" (Дипломатско стамбено предузеће).

Угледна естрадна умјетница и одговорна музичка уредница ПГП РТС успјела је да направи дуговања од чак 24.512,03 евра само према "Дипломатском стамбеном предузећу" и против ње ово предузеће води два судска спора. 

За још 17 нерешених предмета у којима оштећени покушавају да извуку свој новац запљеном њене покретне имовине, долази се до своте од милион и по динара.

Ове податке, тврди "Курир", лако је провјерити на интернет порталу судова, гдје је регистрован сваки од поменутих случајева почев од 1999. године до данас.

У разговору за лист Мерима Његовир није ни потврдила ни демантовала ове информације:

- Откуд вама то?! "Дипос" нисам дужна да плаћам јер то није мој стан, али, молим вас, позовите ме за сат времена пошто сада возим. Наравно, ако вас још увек буде интересовало да разговарамо о томе - рекла је Његомирова и на сљедеће позиве више се није јављала.

Према подацима које преноси "Курир" покренуто је 19 тужби против Његомирове, она "Инфостану" наводно дугује 1.373.816,81 динар, "Паркинг сервису" 41.195 динара, за мобилни телефон 2.892,27 динара и "Дипосу" 24.512,03 евра кирије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана