Медији су криви за мој поремећај у исхрани

Агенције
Медији су криви за мој поремећај у исхрани

Поп пјевачица Кеша први пут је проговорила након одласка на рехабилитацију на којој се налазила због поремећаја у исхрани.

"Поремећај у исхрани је нешто с чим се борим већ неко вријеме. Људи ће увијек измишљати приче зашто сам заправо отишла на рехабилитацију, али ствар је само у проблему с исхраном и ништа више", рекла је

Иако пјевачица није сигурна када је проблем почео наједном је схватила да се налази у соптвеном паклу из ког мора што прије да изађе.

"Ја сам особа која се бави јавним послом. Људи од мене увијек очекују да будем забавна. Када сам схватила да имам проблем повукла сам се јер не желим да будем лицемер. Осјећала сам да морам да потражим помоћ", рекла је.

Кеша криви индустрију за свој проблем јер, како каже, сталне критике на рачун изгледа могу помутити разум.

"Када вас папараци усликају у ужасном издању настаје претеривање и сви свјетски магазине преносе те информације. Онда кренете да читате коментаре о себи по интернету и заиста вам се помути разум. Сада сам научила да морам да прихватим своје недостатаке и да волим себе овакву каква јесам. Морам учити из сопствених грешака", закључује млада пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана