Мартина Врбос тешко повријеђена у саобраћајној несрећи!

Svet plus
Мартина Врбос тешко повријеђена у саобраћајној несрећи!

Бивша учесница “ВИП Сурвајвера” и хрватска поп пјевачица Мартина Врбос, доживјела је тешку саобраћајну несрећу у којој је добила повреде главе и кичме - пише портал Свет Плус.

Она се слупала на улазу у Загреб, послије чега је пребачена у ургентни центар и брзо збринута,а и понедјељак је пуштена на кућно лијечење, а утврђено је да има повреде кичме , главе и грудног коша.

У краткој изјави рекла је да се све десило изненада и да су пуком срећом она и музичар остали живи. 

-Враћала сам се са клавијатуристом из Београда, гдје сам пјевала на једној приватној забави. Јак снијег нас је пратио цијелим путем, када је непосредно пред улазак у Загреб поред нас пројурио ауто и набацио нам велику количину снијега на точкове, кров и шоферку. Изгубила сам контролу над аутом, који је почео да се окреће и на крају великом јачином ударио у бетонску ограду. Од шока сам занијемела, а клавијатуриста је само рекао: “Добро је, живи смо!”.

 - Од бола се нисам помјерила са седишта, а убрзо је стигла Хитна помоћ која ме је превезла у ургентни центар гдје су ме прегледали. Задржана сам ту ноћ како би пратили да ли је све у реду, а установљене су повреде главе, кичме и грудног коша, као и угруваност цијелог тијела. Сада сам код куће и мораћу да мирујем десет дана, послије чега ме чека физикална терапија. Нажалост, мој ауто је тотално уништен  - пише портал “Свет Плус”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана