Марко Јарић продаје ајвар у Америци

Агенције
Марко Јарић продаје ајвар у Америци

Бивши кошаркаш Марко Јарић покреће нови бизнис у Америци. Наиме, Јарић ће отворити фабрику за производњу ајвара, а рецептуру за овај производ је купио од сељака у јужној Србији. Он вјерује да ће се овај производ веома свидјети Американцима, а већ је заштитио бренд ајвара у овој земљи.

- После послова са некретнинама у којима је био веома успешан, Марко са неколико пријатеља почиње да улаже у здраву храну. Јарић је већ заштитио бренд ајвара у Америци, а закупио је и фабрички простор у ком ће се правити. Рецептура за овај савршени српски производ је купљена од сељака у јужној Србији, а прича се да је у питању најбољи рецепт са наших простора. Марко верује у успех овог пословног подухвата и сигуран је да ће се ајвар свидети свим људима у Америци. Како тамо има доста људи са наших простора, они ће бити одушевљени када тегла ајвара буде пуштена у продају - каже извор близак Јарићу, а преносе медији у Србији.

Иначе, Јарић је и те како талентован за бизнис, а његово богатство је процијењено много више у односу на оно које има његова бивша жена Адријана Лима, која је један од најљепших "Викторијиних анђела".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана