Маријана Мићић глумила лудило

Агенције
Маријана Мићић глумила лудило

Маријана Мићић направила је скандал кад је схватила да су је фоторепортери сликали како се љуби с Огњеном Милуновићем, који се још није развео од супруге Јасне, пишу српски медији.

Он је довезао њу до Центра "Сава", одакле је кретао аутобус с новинарима и познатим личностима на Стару планину, гдје је у суботу одржан VIP ски-челенy. Маријана је, изгледа, умислила да је позната личност, па је дигла фрку и захтијевала од новинарских екипа да избришу фотографије, или она неће поћи на пут. Та  водитељка, чију су каријеру обиљежили бројни лапсуси, глумила је лудило хистеришући и тражећи објашњење од организатора зашто јој нико није рекао да ће у истом аутобусу бити и новинари. Па да не иду новинари, како је она мислила да иде? Као позната личност? Боже сачувај.

И уђе на крају Маријана у аутобус. Али није престала да се глупира. Врхунац њеног бахатог понашања био је кад је почела да виче на новинарку "Курира" зато што је јавила уреднику шта се дешава, тврдећи да је, наводно, о томе поруком обавијестио неко из те редакције. А прстом је покрила име пошиљаоца. Покушала је да направи раздор служећи се крајње глупим форама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана