Маријана и Огњен изашли из илегале

Агенције
Маријана и Огњен изашли из илегале

Водитељка Маријана Мићић и њен дечко Огњен Милуновић први пут су се послије свих медијских написа и скандала појавили на отварању престоничког клуба „Бокс”.

Иако су све очи биле упрте у њих, они нису обраћали пању ни на кога.

Понијели су се као да су сами у клубу, те неометано размјењивали погледе, љежности, пољупце.

 - Они се воле и привлаче на неки луд и суманут начин. На јавном месту, пред онолико људи, понашали су се као да су сами у спаваћој соби - рекао је за „Блиц” извор који је присуствовао отварању клуба.

Иако су се, од настанка њихове прве фотографије са заједничког љетовања у Црној Гори, медији буквално окомили на њих, те писали о Огњеновој још увијек законитој супрузи Јасни Милуновић, с којом има двоје дјеце, па о његовим родитељима, о Маријаниној породици, о осуди јавности… они су и послије свега, срећни и заљубљени.

Подсјећања ради, Маријана и Огњен су у вези скоро двије године, иако је он још увијек званично ожењен и има двоје дјеце.

Њихове прве фотографије појавиле су се у јулу мјесецу, са њиховог заједничког љетовања у Црној Гори, након чега је кренула лавина текстова о њиховој вези.

У њима се најчешће појављивала Огњенова супруга која није пропустила ниједну прилику да каже како је Маријана с њим због пара, како се често туку, пију и дрогирају.

Маријана се само неколико пута огласила, и то углавном на Твитеру, истичући да за љубав није потребан папир и да се она и Огњен воле без обзира на све.

Јасна Милуновић их је такође оптужила да су је избацили из стана у којем је живјела са дјецом.

Мићићева је демантовала те оптужбе рекавши да живи сама у свом стану који је купила захваљујући свом раду и да са Огњеном не дели животни простор.

Посљеднји пут су окупирали пажњу јавности када је магазин „Пулс” објавио еихове полуголе фотографије на којима су били ишарани шминком.

Односно, Маријана је имала велики број натписа, док је Огеен био обучен у хаљину и био нашминкан као жена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана