Марија Шерифовић дотјерала се за удају

Aгенције
Марија Шерифовић дотјерала се за удају

Пјева са широким осмијехом и најављује свадбу! У протеклих неколико дана Марију Шерифовић смо имали прилике чешће да виђамо у телевизијским емисијама и то искључиво због концерата које ће 15. и 16. децембра одржати у земунском позоришту "Мадленианум", пишу српски медији.

Међутим, ријетко ко је, поред духовитости и одличне интерпретације, успио да примијети да нам је Мара ставила нове зубиће, и то оне "филмске". Осим што шармом осваја, Мара сада не мора, уколико до сада јесте, да крије осмијех који донедавно није био баш савршен. Но, евровизијска побједница има још један значајан разлог због којег блиста више него икада - срећно је заљубљена и намјерава да се вјенча у скорије вријеме! Шерифовићева је свадбу и најавила, али на индиректан начин:

- Ја се искрено надам да ће ми се испунити жеља да се ускоро удам. У ствари јако брзо, јер једноставно желим и то да завршим у животу - рекла је Марија у једној телевизијској емисији да би неколико дана касније такође јавно рекла да ће ускоро урадити нешто чиме ће запушити уста свима онима који су причали неистине о њеној сексуалној оријентацији. Свакако, Мара ће у сљедећем периоду промовисати свој осмијех чешће него икада, а и свадбене фотографије ће бити бисерно бијеле!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана