Марија искеширала 200.000 долара за стан у Америци

Агенције
Марија искеширала 200.000 долара за стан у Америци

Марији Шерифовић кренуло је и више него добро у Америци, гдје се сад и скућила! Наиме, евровизијска побједница искеширала је нешто више од 200.000 долара за стан од 120 квадрата, а пошто је пара претекло, себе је частила и четвороточкашем.

- Марија је преко пријатеља дошла до једног стана у Лос Анђелесу. Претходним власницима се журило да га продају јер им је новац био хитно потребан, па су јој додатно спустили цену. Треба нешто мало да се реновира у њеном животном простору, што је она препустила мајсторима, да један део стана среде по њеној замисли, и то би требало да се приведе крају можда чак и пре него што се врати из Србије. Пошто јој је све кренуло како треба, купила је и аутомобил, а тако ће и још боље да упозна и привикне се на ново место пребивалишта - изјавио је извор близак Марији, а преносе медији у Србији.

- Иако је рекла да убудуће неће снимати ништа за српско тржиште, Адилов позив и песма која је била урађена натерали су је да промени мишљење, па ће тако највероватније и спот за "Не спомињи љубав" снимити у Америци - рекао је извор близак популарној пјевачици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана