Маргот продужили ноге у фотошопу

Агенције
Маргот продужили ноге у фотошопу

Према писању британских медија младој глумици Маргот Роби, која се прославила у филму "Вук с Волстрита", компјутерски су уљепшали фигуру тако да њене ноге на филму изгледају дуже и виткије него што у стварности јесу.

Како преноси магазин "Сан" Маргот је само још једна глумица у низу на којој је холивудска машинерија демонстрирала компјутерску обраду фигуре како би изгледала што савршеније. Тако се Маргот на филму појављује са "невјероватно дужим и тањим ногама" него што их има у стварности.

"Lola Visual Effect" која је била ангажована у постпродукцији филма одбила је да коментарише да ли су глумичине ноге дотјериване. Извор близак глумици рекао је да  би Маргот била јако незадовољна да су било шта на њој мијењали за потребе филма, а поготово за сцену са славним Леонардом Дикапријем. Она није смјела да призна родитељима да је глумила у експлицитним сценама филма "Вук с Волстрита" већ им је рекла да се у кревету са Дикапријем нашла њена двојница.

Чак је и сама глумица критиковала притисак Холивуда на жене да морају изгледати што мршавије на филму.

- Главне глумице су увијек прелијепе и мршаве. Постоје прихваћени стереотипи да ствари морате да посматрате на одређени начин и када уђете у ту машинерију, заиста осјећате велики притисак - рекла је глумица.

Ново холивудско остварење је донијело велику популарност Маргот, али и непристојне понуде. Недавно је одбила понуду популарног часописа "Плејбој" да се појави гола на насловној страни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана