Маре и Ксенија живе заједно!

Курир
Маре и Ксенија живе заједно!

Саша Милошевић Маре и Ксенија Милошевић започели су заједнички живот. Познати композитор уселио се код ћерке Бокија Милошевића. Сад заједно уживају у њеном стану на Дорћолу.

И поред тога, њих двоје и даље не желе да признају да су у вези. Бар јавно. Од пријатеља се не крију. Заједничка појављивања на разним догађајима објашњавају сарадњом, а заправо и птице на грани знају да их већ скоро двије године вежу снажне емоције. 

- Маре и Ксенија се обожавају. Сви њихови пријатељи кажу да је невероватно колико се воле и колико се добро слажу. Схватили су да не постоји ниједан разлог да не буду стално заједно - каже наш извор.

Члан „Првог гласа Србије" неће да призна да је у љубави с виолинисткињом Београдске филхармоније, тврде добро упућени, због својих синова. Прије него што је започео везу с Ксенијом, Маре се разишао с њиховом мајком, која је остала у Новом Саду, гдје је и он живео док су били у браку.

 - Марету је једино тешко због дечака, који су мали и неће им бити лако да то разумеју. Ипак, нада се да ће прихватити Ксенију - каже наш извор.

Кад смо позвали композитора, замолио нас је да не пишемо о њему и чланици Бјути квинса.

- Немој о томе ни случајно да пишеш, то је идиотизам. Лепо и културно вас молим да не покрећете ту тему, имам малу децу - рекао је Маре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана