Мало скија, мало пије вино!

Aгенције
Мало скија, мало пије вино!

Ацо Пејовић од 8. јануара борави на Копаонику, али не може без пјесме иако је на одмору. Често му се дешава да свој сјајни глас пусти у друштву у неком од локала на српској планинској љепотици, а запјевао је и за своју публику. Иако је побјегао из града да се опусти, Пејовић се на један дан спустио с планине и отишао у Крушевац, пишу српски медији.

На препуном градском тргу у том граду пјевао је за Српску нову годину. Познат као неко ко прави сјајну атмосферу и овога пута је своју публику држао на ногама до дубоко у ноћ. Ни њему, али ни њима температура од минус пет није сметала.

Добро се обукао, али у загријавању му је помогло и кувано вино. Он се у Крушевцу срео и с градоначелником Братиславом Гашићем.

У току ноћи, после сјајног наступа, Пејовић се вратио на Копаоник. На његову срећу посљедњих дана на планини има снијега, па он може да ужива у скијању. Аци одлично иде овај спорт и није му тешко да цијели дан проведе на скијама. Љубав према овом спорту с њим деле и његова супруга Биљана и три кћерке Марија, Магдалена и Ива, па је и њима на Копаонику свакако забавно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана