Маја у вези с богатим Русом?

Агенције
Маја у вези с богатим Русом?

Ових дана Маја Николић наметнула се као битан фактор у политици и бизнису, а многи су се чудили откуд контроверзна пјевачица у водама у којима до сада није пливала, но, сада је и та загонетка изгледа рјешена.

Наиме, како сазнаје београдски Ало, Николићева је одскора у вези с једним богатим и утицајним Русом који има контакте на највишем нивоу, па је бивша учесница ријалитија преко њега успела да уђе у високо друштво.

"Маја и један богати бизнисмен из Русије, чије вам име стварно не могу рећи, у љубавној су вези. Како је он веома утицајан, а познаје и многа велика имена у нашој земљи, и Маја је ушла у тај круг. Тако ју је упознао с неким политичарима, а увео ју је и у свијет бизниса, рекао је извор београдског листа Ало.  

Зато је Маја и постала један од чланова делегације фирме "Команданте", која заступа руску фирму "Метровагонмаш", те се појавила на састанку с доскорашњим директором "Железница Србије" Милованом Марковићем, који је неколико дана послије њиховог сусрета и смјењен с мјеста директора.  

Њој се ново друштво веома допада, па је пјевање запоставила, што јој не пада тешко, јер у посљедње вријеме од свог гласа и није зарађивала колико би жељела", изјавио је за Ало извор близак Маји Николић која је пажњу привукла и скорашњим појављивањем на пријему које је Министарство одбране приредило у Дому гарде, када је успјела да се рукује с предсједником Србије Томиславом Николићем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана