Маја Николић изгубила старатељство

Aгенције
Маја Николић изгубила старатељство

Маја Николић је прије двије године изгубила старатељство над млађим сином Лазаром и он је по правоснажној пресуди Првог основног суда у Београду припао оцу Вуку Кандићу, пишу српски медији. Од тада пјевачица 14 дана у мјесецу може да виђа своје дијете и бившем супругу плаћа алиментацију у износу од 100 евра мјесечно.

- На правди бога ми је одузето дете! Жалила сам се и апелационом и ревизионом суду, и свуда су ме одбили. Сад само чекам да се оконча процес у Основном суду и да 9. децембра буде потврђено да ли ће да ми смање виђање сина и са 14 на 10 дана мјесечно. Чим се то заврши, жалићу се Суду у Стразбуру! Нећу одустати - рекла је Маја.

Николићева већ 16 година сама издржава и свог старијег сина из првог брака, Новака, за којег од његовог оца Мирка Шћепановића никад није добила алиментацију.

- Не знам на основу чега је закључено да ја која радим у приватној фирми и још певам на наступима не могу да будем старатељ. Па ја већ годинама сама издржавам старијег сина, као и болесну мајку. Судија Татјана Јеремић, која је такође мајка, закључила је да је Лазару сигурније да живи код оца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана