Маја Маријана мужу опростила батине

Агенције
Маја Маријана мужу опростила батине

Маја Маријана је заборавила на све ударце које јој је задао бивши муж Младен Шмакић и недавно му је пружила руку помирења. Она му је наводно опростила батине које је годинама трпила, па и оне од прије двије године, кад је завршила у болници због потреса мозга.

Како пишу медији у Србији, заборавила је и на инцидент од прошле године, кад је Шмакић са својим сином пребио њеног пријатеља, сликара Милоша Остојића. Бивши супружници, тврде поуздани извори, у посљедње вријеме често се могу видјети заједно, а Младен се недавно на снимању “Грандове” емисије похвалио да је био с Мајом на њеном наступу у кафани Зорице Марковић. Иначе, Шмакић је откако га је Маја напустила, на све начине покушавао да се помири с њом. Она је донедавно била несаломива, али је на крају попустила.

- Младен је покушавао да се помире, али она није желела. Била је повређена. Како је време пролазило, ситуација се смирила и она је решила да поново с њим има нормалну комуникацију. Он иде с њом на наступе, а и редовно је посећује. Не живе заједно, али њихови пријатељи верују да ће се Маја ускоро вратити у заједнички стан - рекао је извор близак пару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана