Маја и Весна жестоко се посвађале

Агенције
Маја и Весна жестоко се посвађале

На снимању емисије "Магазин ин" умало се нису потукле Маја Николић и Весна Вукелић Венди, пишу српски медији. Пјевачице, које су у сукобу од учешћа у ријалитију "Двор", толико су се посвађале да је Милош Бојанић, који је поред њих двије, Ере Ојданића и Зорана Пејића Пеје гостовао код Сање Маринковић, напустио студио. За њим је кренула и бијесна Николићка.

- Тензија се осећала од почетка снимања. Венди је у свом маниру пецкала све редом. У једном моменту Маја је експлодирала и дрекнула: "Не гледај ме! Шта ме, бре, гледаш?!" Венди јој је узвратила: "Ју, далеко било да те гледам. Не смем да гледам у те твоје буљаве очи" - прича  извор са мјеста догађаја.

У свађу се укључио Бојанић, који је стао на Мајину страну. Хистерисао је да је такво Вендино понашање испод сваког нивоа и да је сљедеће да се поубијају. Убрзо је отишао из емисије.

- Управо сам се вратила са снимања емисије "Магазин ин". (НЕ) разумем зашто су Милош Бојанић и Маја Николић напустили студио?! Стварно, (не) разумем! – рекла је Венди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана