Мацу подводила тетка, живјела у јавној кући?

Агенције
Мацу подводила тетка, живјела у јавној кући?

Босанска старлета Сенада Нуркић Маца Дискреција, која је тренутно у кући Парова, измислила је цијели свој живот, тврди добро обавијештен извор а преносе медији у региону.

Она је одрасла у Живиницама, гдје је до своје 19 године живјела са тетком, која је држала јавну кућу под називом "Осмица".

- Живјела је у црвеној згради број три, а мајка Хатида ју је оставила на порођају, те је она остала са тетком. Када је мало одрасла, тетка је подводила ратним профитерима, а пред пунољетство је Мац почела да заводи ожењене мушкарце по селу - тврди овај извор, који додаје да је Маца са њим спавала не би ли добила дрогу.

- Ја сам лично спавао са њом у кафићу за један џоинт и то је права Маца, а не ова што се претвара у кући - додаје он.

Старлета је из Живиница протјерана када јој је било 19 година, јер су жене мужева са којима је спавала жељеле да је ошишају на ћелаво. Непосредно прије тога, ухапшена је заједно са тетком.

- Полиција је улетјела у њен стан и ухапсила их због проституције, али су касније пуштене на слободу због недостатка доказа. То је био велики скандал који се нашао на насловним странама - завршава овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана