Маца раскринкао Наташину Беквалац

Агенције
Маца раскринкао Наташину Беквалац

Четири године је требало да прође да би Драган Маринковић Маца јавно открио оно о чему се дуго причало по кулоарима - да су сузе Наташе Беквалац у емисији "Амиџи шоу", у којој је гостовала послије развода од Данила Икодиновића, биле лажне.

Глумац је у интервјуу за један магазин у Србији рекао да је њен плач у току емитовања снимка с њеног вјенчања с ватерполистом договорен прије снимања емисије, у којој је и он гостовао, па је имао прилику да види сценарио. Можда би и даље чувао ту тајну, али је то узео као разлог због чега не жели да има женско дијете. Успут је поменуо и Сорају Вучелић и Станију Добројевић.

- Не бих волио да имам ћерку због ових што плачу на телевизији. Е, кад је мене Амиџић звао, тамо пише: 22.15 сати - Наташа плаче, 22.17 сати - Наташа излази из студија, 22.18 сати - Маца улази. Па кад сам му је.ао матер. Кад ми је увалио ку.ац, па мене мама зове и каже: "Како ће, ба, бити такав џукац?" Све договорено, оне њене сузе крокодилске. Питај њега, па пи.ка ако слаже. Ето брке нека дође преда мном и каже. Ето, како да ћерку имам поред свих тих Станија и Сораја, које се глорификују?! Не иде - рекао је Маринковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана