Ма каква свађа, они су одлични пријатељи!

pulsonline.рс
Ма каква свађа, они су одлични пријатељи!

Иако се писало како су Ивана Селаков и Аца Лукас у свађи, све је најобичнија измишљотина...

А најбољи доказ за то је било њихово гостовање у емисији „Народ пита" код Саше Поповића. 

Како „Plusonline" сазнаје, у вријеме док су трајале рекламе Ивана и Аца су све вријеме причали добро расположени и није било никаквих знакова да су они у било каквом сукобу. И не само то, већ је постала сумнива и прича да је Предраг Мирковић, Иванин дечко и менаџер, у свађи са Лукасом јер су се њих двојица прије снимања срдачно поздравили. 

Наиме, протеклих дана се спекулисало да Ивана неће бити гост на Лукасовом концерту јер је Предраг Мирковић правио проблема у вези са условима за ово гостовање. Међутим, показало се да је истина много једноставнија, наиме, Ивана није могла да гостује на концерту и отпева дует-пјесму „Далеко си" са  Ацом у „Арени" јер је раније заказала наступ у Паризу и то у клубу "Хаусман".

 Очигледно су „зли језици" покушали да посвађају двоје колега и пријатеље, али им то није успјело, за шта је дружење у емисји „Народ пита" било најбољи доказ.

 Треба поменути да је Ивана Селаков у емисији представила спот за пјесму „Месец дана" са новог албума „Пробијем лед". Утисак који се тиче на основу првог гледања јесте да је спот једноставан, а опет савршен. У мору спотова којима су нас многи обасипали у протеклом периоду ово је право освјежење. Нема задњица које у тангама јсевају на све стране, нема бијесних аутомобила и мотора, каскадера и играчица, већ се на симпатичан начин три дјевојке, међу којима и пјевачица Ивана Селаков, играју, пјевају, дотјерују и очигледно одлично забављају. 

Аутор спота је Ведар Јашаревић, а вама остављамо да оцијените спот:

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана