Лотар Матеус од Маријане тражи паре и презиме!

Курир
Лотар Матеус од Маријане тражи паре и презиме!

Лотар Матеус, бивши супруг Маријане Матеус, захтјева од ње да му врати 180.000 евра и да више не користи његово презиме, које је узела 2003. године, кад су ступили у брак! Она је, наводно, позајмљивала новац од њемачке фудбалске звијезде након развода 2009. године, уз обећање да ће му дуг уредно вратити.

 - Познато је да су Маријана и Лотар остали у добрим односима након што су се разишли, што су обоје и истицали више пута у медијима. Маријана је имала слободу да узме толику своту новца, али уз договор да му га врати - каже наш добро обавјештени извор.

 Међутим, пролазили су дани, а новопечена креаторка није враћала позајмљени новац легендарном фудбалеру и бившем тренеру фудбалског клуба Партизан. Наравно, њега је то веома разљутило, па јој је поручио да му што прије врати паре. А и презиме! Али, како сазнајемо, Маријана ће му вратити презиме само ако се по трећи пут уда. С Лотаром нисмо успјели да ступимо у контакт, па смо позвали госпођу Матеус, од које смо добили, рекли бисмо, очекивани одговор.

- Глупост. Немам коментар. То је измишљена информација - казала је Маријана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана