Лопов обио Кустин стан

Агенције
Лопов обио Кустин стан

Емир Кустурица и његова супруга Маја доживјели су велику непријатност кад је у петак по подне непознати мушкарац провалио у њихов стан на седмом спрату који се налази у строгом центру Београда.

- Извукао сам се ја и из тежих го*ана, па ћу и из ових - изјавио је Емир Кустурица, поводом овог инцидента медијима у Србији.

У тренутку покушаја крађе редитељ је био на Мокрој гори, па је провалника затекла његова супруга Маја. Непознати младић истог трена истрчао на терасу и побјегао на кров.

Славни редитељ тренутно се налази на Мокрој гори гдје снима нове сцене за филм "На млијечном путу" са Моником Белучи. Вјероватно је сазнање, да редитељ због овог пројекта већину времена проводи или на Мокрој гори или у Требињу, привукло овог провалника. Кустурица заиста није био присутан кад је непозната особа обила врата његовог дома, али се његова жена, на сву срећу, затекла у тренутку провале. Кад је угледала лопова, одмах је позвала полицију, која је дошла у року од пет минута и направила извјештај на лицу мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана