Љубин бивши муж: Жели да ћерка абортира, а Чабаркапа да му бjежи с очију

Курир
Љубин бивши муж: Жели да ћерка абортира, а Чабаркапа да му бjежи с очију

Хаос у којем је Љуба живела три и по мјесеца на Фарми није ништа наспрам оног који проживљава у стварном свијету.

Боди-билдеркин бивши муж Карађорђе Суботић можда ће у понедјељак бити пуштен на слободу. Он је од фебруара у притвору у Централном затвору и суди му се због сумње да је учествовао у покушају изнуде новца од продаваца музичке опреме.

Спреман за разговор

Карађорђе, који је у притвору сазнао да му је малољетна ћерка Александра затруднила с маминим дечком, жели да се та ситација ријеши. Он се већ увелико припрема за разговор с њом, док, како тврде наши извори, Чабаркапу не жели да види, јер је сигуран да тај сусрет не би протекао у мирном тону.

- Суботићу ће у понедељак бити саопштена пресуда. Мајка оштећених је предложила да Карађорђе и остали буду пуштени из притвора, па је врло могуће да ће се убудуће бранити са слободе - прича наш добро обавјештени извор.
Карађорђе никоме не жели да се свети, али исто тако ће на све начине покушати да убиједи ћерку да не роди Чабаркапино дијете.

Љуба ћути

- Породица и комшије покушаће да стишају ситуацију. Засад планира да ћерку узме у своје руке, јер има велики утицај на њу. Карађорђе никако не прихвата њену везу с Чабаркапом. Само не знам где ће је наћи, јер већ данима не долази кући, чак су им и струју искључили. Можда је Александар штити, јер не дозвољава да се подигне тон на њу - каже наш извор.

Звали смо и Чабаркапу и Александру, али су били недоступни, док се Љуба није јављала на телефон. 

Тражио да га пусте из притвора

Чим је сазнао за ћеркину везу с Чабаркапом, Карађорђе Суботић тражио је да га пусте из притвора.

- Моју децу угрожава педофил и манијак који ми је недавно запалио ауто. Сад уз помоћ моје жене Љубе тај исти манијак хара мојом кућом! Где су сад закон и правда? Да ли ја имам право да заштитим своју децу и како, ако се социјална служба у Гроцкој прави луда и не реагује на мој допис, полиција из Калуђерице се прави мутава и штити манијака од 32 године док ми заводи ћерку од 16 година? - стајало је у његовом писму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана