Лима замијенила Јарића са познатим ди-џејом

Агенције
Лима замијенила Јарића са познатим ди-џејом

Адријана Лима је јако брзо успјела да преболи растанак од мужа Марка Јарића и већ два мјесеца ужива у вези са свјетски познатим ди-џејом Седриком Џервејзом из Француске који живи у Мајамију, преносе медији у Србији.

Бивша српска снајка је прије неколико мјесеци ријешила да се разведе од Марка Јарића, послије пет година брака, из ког имају двије кћерке, Валентину и Сијену.

Када је одлучила да због кошаркашевих бројних невјерстава стави тачку на њихов брак, упловила је у тајну везу са музичарем, са којим се упознала у једној чувеној теретани, гдје заједно тренирају. Адријана редовно одлази на бокс, а и Седрик, за кога многи кажу да подсјећа на Јарића, такође често посјећује ту теретану.

Он је одмах био опчињен с њом, али Адријана, без обзира на то што је већ било извјесно да неће остати у браку са Јарићем, није давала повода Седрику, рекао је извор близак овом пару.

Кад је крајем фебруара одлучила да остави Марка, препустила се новој љубави. У марту је била на музичком фестивалу Ултра у Мајамију, на којем је наступао њен дечко, са којим се фотографисала, а он је фотку окачио на Инстаграм! Након тога, на друштвену мрежу "Твитер" ставила је ријечи његовог ремикс хита "Summertime sadness", који је урадио с Ланом дел Реј.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана