Лепа Брена добила нову снаху?

Aгенције
Лепа Брена добила нову снаху?

Најмлађи син фолк звијезде Лепе Брене Виктор Живојиновић, који има само петнаест година, заљубио се до ушију. Он је своју дјевојку с поносом представио јавности. Млађани Виктор је фотографију на којој се љуби са слатком дјевојчицом поставио на свој "Фејсбук" профил, а како смо сазнали, млади пар се забавља већ мјесец дана.

Изгледа да је син познате пјевачице кренуо стопама Цециног сина Вељка Ражнатовића, па је и он, иако је у питању младалачка љубав, ријешио да је подијели с пријатељима и онима који га прате на друштвеној мрежи, пишу српски медији.

Како је млади пар веома симпатичан и дјелује врло заљубљено, вјерујемо да је и Брена позитивно реаговала на "снајку". С обзиром на то да има два старија сина, навикла је да прихвата њихове дјевојке, па је, кад ју је Филип упознао с Мајом Манџука, била одушевљена лијепом глумицом. И Стефанову везу са дјевојком Аном из Бугарске је на прву лопту аминовала. Виктор се вратио из Америке и школу ће ипак завршити у Србији, па има довољно времена за дјевојку. А можда ће је повести на мамин концерт, који ће она одржати у Новом Саду, у хали "Спенс" на Дан заљубљених, 14. фебруара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана