Кубура због љубавнице изневјерио Вујкета

Агенције
Кубура због љубавнице изневјерио Вујкета

Александар Срећковић Кубура и његова супруга Марија изостали су са рођенданске прославе Драгана Вујића Вујкета, јер је на списку званица била и глумчева бивша љубавница Петра Радивојевић, пишу српски медији.

 Глумац је свом колеги телефоном честитао 50. рођендан, али се у кафићу Позоришта на Теразијама, гдје је  била уприличена журка, није појавио. Кубура је сазнао да ће Петра, с којом је раскинуо да би сачувао двије деценије дуг брак, доћи на журку, па је ријешио да не присуствује забави и на тај начин је избјегао непријатан сусрет са дјевојком с којом је мјесецима варао жену. Он се највише плашио сусрета између Марије и Петре јер би тада дошло до скандала. И Петра је знала да је Кубура са женом на списку званица, али се она није повукла и појавила се на прослави.

- Марија је Кубури опростила превару, али му је поставила услове које мора да испоштује да би њихов брак и даље трајао. Један од њих је да избегавају одласке на места где би Петра могла да се појави. С обзиром на то да су Кубура и Петра и даље у контакту, али нису заједно, он је одлучио да би било најбоље да са журке изостане зарад мира у кући - прича извор близак медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана