Кубура се због стана помирио са супругом

Агенције
Кубура се због стана помирио са супругом

Александар Срећковић Кубура (41) на све начине покушао је да приволи супругу Марију Савић Срећковић (40) да му опрости невјерство и да га не тјера из њиховог заједничког стана, у чему му је очигледно и успјело. Како пишу медији у Србији, Кубура није желио да се исели из стана гдје живе са синовима већ је покушавао да убиједи супругу да је млада Петра Радивојевић (23) само пролазна авантура

- Ситуација у породици је била врло напета поготово што је старији син Алекса, који има 20 година, упућен у татино неверство са Петром Радивојевић. Марија и Александар су улазили у полемику тек када старији син напусти стан и тада је Кубура искористио прилику да мољака жену да му опрости - говори добро обавијештен извор.

- С обзиром на то да живе у скромном стану од четрдесетак квадрата тренутно немају никакво решење. Тај стан су заједно купили и када би га продали не би могли да купе ни две гарсоњере. Други проблем су деца која су јако везана за мајку поготово Вања који има свега две године. Када је Александар схватио да ће да изгуби све што је двадесет година стварао одлучио је да се бори за породицу, а Марија му је очигледно опростила - завршава причу извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана