Креаторка се нада се неће писати о гаћицама

Агенције
Креаторка се нада се неће писати о гаћицама

Креаторка Верица Ракочевић спрема нову модну ревију за сезону 2014/15. и то прво за медије, а потом истог дана, моделе ће погледати и клијенти, а дио те колекције ће ићи у Милано.

- Научила сам да пионирски радим у послу. Постављен је стандард да су новинари у првом реду на ревији, а не гости. Због тога сам до следеће велике ревије направила велики експеримент, представљање колекције само за медије. Надам се да ће се много више писати о колекцији, да ли ваља или не ваља, а не о томе да ли је неко имао гаћице или не, да ли се неко држао за руке или не - рекла је Верица Ракочевић, а преносе српски медији.

Додала је да је  пресељењем ван Београда, у село Врчин код Авале, просто препорођена и да ужива у сеоској идили са својим супругом Вељком Кузманчевићем.

- Никада се нисам покајала због одлуке да се преселимо у Врчин, природа и мир нас покрећу да највише стварамо. То је спасење душе у овим временима каква јесу, тескобним тмурним, бег у природу је и буквално спасење душе - открила је креаторка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана