“Кратак фитиљ” српских селебритија

Агенције
“Кратак фитиљ” српских селебритија

Иако су све очи биле упрте у њих, није им падало на памет да глуме или крију своје право лице. Без длаке на језику, устручавања или нечег трећег пустили су језик и своју нарав да се покаже у правом свијетлу. Ово су неке од најбурнијих реакција познатих личности са домаће јавне сцене.

ЧКЕ БЕОГРАДСКЕ

Последња у низу бурних емисија свакако је била она у којој су се сукобила мишљења Дуње Илић и Александре Јанковић. Пјевачица никако није жељела да остане дужна Александри на њена “боцкања”, али ни друга страна није ништа прећутала. Александра не схвата зашто Дуња мора да оставља на друштвеним мрежама своје секси фотографије или мишјења о дроги, алкохолу, геј популацији, на шта јој је Дуња оштро одговорила:  

- Ја се понашам у складу са својим годинама. Има став о томе. И нараво да ћу постављате такве статусе. Ако се добро проведем с друштвом и притом попијем и ту фотографију ставим на Твитер, не желим никоме да се правдам, јер не радим ништа лоше.  

- Значи ако народ интересује неко убиство, ти ћеш и то оставити, упитала је Александра.

Како је текао разговор погледајте на снимку.

ГОЦА И ПОЛУ РЕТАРДИРАНИ ЉУДИ

На шкакљива питања о њеној интими, Гоца Тржан није најбоље одреаговала. Њој су у емисији “Тачно у подне” гледаоци постављали питања али када су она постала превише лична пјевачица није могла да вјерује:

- Не знам зашто све интересује с ким ја спавам и шта ја једем. Мислим, ако си заинтересован у реду је... Али ја нисам. Ако ти се не свиђам ја или моја музика немој да ме гледаш и слушаш. Мени је то генијално. Како су људи полу ретардирани, био је један од њених одговориа које можете видети на 24-ом минуту снимка.  

АВИНА ЂАВОЉА ВЕЧЕРА

Колико је Ава Карабатић емотивна и ватрена сви гледоци су могли да виде када је била дио популарног ријалитија. Међутим каква је Ава када се камере угасе то људи можда нису знали. А управо то се догодило на снимању емисије “Ђавоља вечера” када старлета није била задовољна што је брзо испала. Просторија је буквално одзвањала од њеног бучног гласа док је водитељка покушала да је смири.  

 

ВИКТОРИЈА И КУВАЊЕ

Бројне критике које су VIP такмичари морали да претрпе у шоу “Први кувар Србије” дозлогрдиле су Викторији. Она је прво дисквалификована због непоштовања правила шоуа, а онда је одлучила да се врати пред жири и каже им шта мисли о њима. Викала је, плакала и вређала их све не обазирући се на камере. Своје емоције није могла да задржи и ништа је није спречило у томе.  

ПРВО СУ СЕ СВАЂАЛИ, А ОНДА И ПОБИЛИ

У емисији код Огњена Амиџића нашли су се ултимат-фајт борци Душан Панајотовић и Боб Сап а на снимању је између њих дjeвојице дошло прво до вербалног, а онда и до физичког окршаја! Сценографија је већ на првом снимању претрпела значајне ломове, с ова два немилосрдна борца поразбијали су столове и све што се на њима налазило. Иако су многи прокоментарисали да је све било намjештено, водитељ је открио да се тучи уопште није надао.

СТАРЛЕТА СУРВАЈВЕРКА

Ријалити шоу “Сурвајвер” достигао је свој врхунац када су се Станија и Александра Накова посвађале а “пало” је ударање и шутирање. Дjевојке су дисквалификоване, али камере су све забиљежиле.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана