Краљ угља смувао старлету

Агенције
Краљ угља смувао старлету

Радослав Саватијевић, познатији као Кене, очигледно је слаб на младе и познате даме, што показује новом дјевојком Кристином Спремо, са којом је однедавно у вези. Иако су кратко заједно, бизнисмен не крије колико је заљубљен у старлету, па свакодневно по друштвеним мрежама објављује фотографије на којима се љубе, држе за руке и размјењују њежности, пишу српски медији.

Како сазнајемо од извора блиског Саватијевићу, он и његова драга су прије неколико дана боравили у Бечу, гдје су излазили и проводили се с пријатељима, али је пао и озбиљан шопинг.

- Кене и Кристина су скоро месец заједно и он је баш заљубљен у њу. То и не крије, свакодневно на "Фејсбуку" качи заједничке слике, песме посвећене њој, много им је лепо. Њих двоје уживају, попут тинејџера су. Кристина је девојка која воли старије и зрелије мушкарце, а Кене јој поклања сву пажњу овог света - прича нам извор.

Како бисмо чули старлетин коментар, позвали смо је и изненадила нас је њена реакција када смо јој затражили изјаву о новом дечку. Наводно је рекла - ако и пишете нешто, ставите изјаву да смо ми само пријатељи и да између нас нема ничега - изјавила је Спремо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана