Коларов обишао трудну љубавницу

Агенције
Коларов обишао трудну љубавницу

Српски фудбалер Александар Коларов дошао је прије седам дана у Београд да би се са репрезентативцима Србије припремао за пријатељску утакмицу са екипом Азербејџана, али и видио трудну љубавницу Кристину Мијачевић. Осим што ће бити на припремама у Београду, Коларов ће провести вријеме и са Кристином, преносе медији у Србији.

- Почетком прошле седмице, Александар је дошао у Београд да би се видео са Кристином, али и да би се одморио пред припреме које има са нашом репрезентацијом. Чим је стигао у Србију, посетио је љубавницу да би видео како се она осећа, с обзиром на то да је у петом месецу трудноће. Њих двоје су се нашли у изнајмљеном стану, где су се до сада стално виђали и причали о томе како Кристина планира да се породи - истиче извор близак фудбалеру.

Подсјећања ради, Александар и Кристина посљедњих седам година имају тајну љубавну везу која је у јавност доспјела оног тренутка када фудбалер није желио да креаторка роди дијете. Он је у браку осам година и има двоје дјеце, а његова годишња зарада износи скоро шест милиона евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана