Клои није хтјела под нож

Aгенције
Клои није хтјела под нож

Најмлађа сестра Кардашијан, Клои, открила је непријатна искуства из дјетињства везана за њену мајку Крис Џенер, која је као деветогодишњу дјевојчицу хтјела да је води на операцију носа.

Клои је за "Космополитан" причала и о љубавним проблемима и како треба наставити даље послије емотивних пораза.

- Приједлог за пластичну операцију био је велики шок за мене. Нисам жељела ни да мислим о томе, а камоли да стварно одем под нож. Једном ми је и моја шминкерка предложила да одем на операција носа. Данас сам срећна што нисам подлегла овим притисцима, а најпоноснија сам на свој успјех у губљењу килограма - рекла је Клои.

У интервјуу је Клои поменула и годину за нама која јој је била обиљежена великим проблемима у браку са Ламаром Одомом.

- Радујем се новој години. Спремна сам на један нов, свјеж почетак. Један је живот, морамо да га проведемо на најбољи могући начин, а што се прошлости тиче... не жалим ни за чим - закључила је Клои.

Њих двоје су били у браку четири године, а Клои ће из тог "аранжмана" изаћи богатија за седам милиона долара. По пребрачном уговору који су њих двоје потписали, Клои ће добити 500.000 долара за сваку годину коју су провели заједно, тако да што се новца тиче, њој припада два милиона долара. Она ће задржати и све поклоне које је добијала током брака, па тако добија и њихову вилу од четири милиона долара, као и вјеренички прстен плаћен милион долара.

Клои Кардашијан и Ламар Одом су се вјенчали 2009. године, послије експресне везе од само неколико мјесеци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана