Кључанин тренирао Чака Нориса

Avaz.ba
Кључанин тренирао Чака Нориса

"Од свих познатих особа из свијета џет сета које сам тренирао у Сједињеним Америчким Државама, највећа част ми је била да радим са глумцем Чаком Норисом и кошаркашким стручњаком Рудијем Томјановићем", каже Самир Бечић, рођен у Кључу који је четири пута проглашаван најбољим фитнес тренером на свијету.

"Норис и Томјановић се нису међусобно познавали. Једном приликом сам их на једној вечери упознао. Руди ми је, када сам отишао до њега да му кажем за вечеру с Норисом, казао да сам јачи од глумца. Насмијао сам се и рекао му да Нориса много поштујем, али да не желим расправљати о томе", нашалио се Бечић, који 10 година живи и ради у Хјустону.  

Осим Нориса, Бечић је требало да тренира и глумца Чарлија Шина. Међутим, Самиров менаџерски тим направио је велику грешку и тражио огромне уступке, с којима Бечић није био упознат.  

"Жао ми је због тога, јер вјерујем да би Шин уз мене направио и бољу глумачку каријеру", додао је Бечић.  

Он је у Америку дошао 2003. године из Њемачке и врло брзо постигао врхунске резултате. "У Америци сам почео да тренирам три пута више него у Европи. Знао сам да останем на тренингу и по 15 сати. Америка ми је омогућила да свој хоби претворим у професију", каже Бечић, који је творац "Re-sync метода".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана