Кежманова жена побјегла код мајке

Агенције
Кежманова жена побјегла код мајке

Матеју Кежмана напустила је партнерка Марија Перковић и заједно са њиховим једногодишњим сином Филимоном отишла код мајке. Након што је процурила вијест да су бивши фудбалер и његова невјенчана супруга раскинули везу, која је трајала свега двије године, српски медији пишу да њих двоје више и не живе под истим кровом.

- Матеја се вратио из Црне Горе, где је неколико дана провео сам и по доласку у Београд затекао је празну кућу - каже извор близак пару и додаје:

- Иначе, фудбалер је с Маријом и сином Филимоном цео јул провео на Црногорском приморју, а потом је у Херцег Новом био са синовима, које има из брака с Емилијом. Марија је за то време Филимона послала с њеном мајком на Златибор, док је она сама боравила у Београду - закључује овај извор.
У посљедње вријеме између Марије и Матеја често су избијале несугласице, а онда су се изненада и разишли. Марија је одмах након раскида обрисала профил на "Инстаграму", на којем је чувала слике с Кежманом, док је Матеја са зида на "Фејсбуку" поскидао њене фотографије. Њихов раскид је изненадио њихове пријатеље, а ни са ким не причају због чега је дошло до разлаза.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана