Кежман провео Божић са непознатом дјевојком

Агенције
Кежман провео Божић са непознатом дјевојком

Матеја Кежман често се може видјети на друштвеним мрежама како пропагира православље и духовне вриједности, стога нас је све изненадило што је Божић провео у непознатом женском друштву, и то у ресторану.

Наиме, како пишу српски медији прослављени фудбалер фотографисан је на Копаонику како у једном угоститељском објекту ужива у празничној храни са непознатом женском особом и дјецом, за коју се испоставило да нису његова.

- Кежман је у ресторан ушетао у друштву непознате жене и деце. Имали су резервисан велики сто. У ићу и пићу уживали су скоро три сата, а фудбалер је добар део времена провео разговарајући мобилним телефоном. Иначе, на трпези су биле најразличитије ђаконије, а он се потрудио да ништа не фали, па је често позивао конобара и распитивао се о најразличитијим специјалитетима тог ресторана. Био је баш фин, али сви присутни су били прилично изненађени јер слови као велики верник, па како баш да му се деси да за Божић не буде код куће или бар са децом и да не испоштује српску традицију и обичаје - рекао је  извор који се нашао на лицу места и додао да је Матеја био веома присан с анонимном женом и да су у неколико наврата тихо разговарали, али ништа више од тога није било.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана