Кежман није дошао сину на рођендан

Агенције
Кежман није дошао сину на рођендан

Матеја Кежман није се појавио прошле недјеље на седмом рођендану свог сина Јакова, кога је добио у браку са Емилијом, пишу српски медији. Бивши фудбалер био је позван да дође, али он то није желио, па је дјетету само честитао преко телефона.

- Кежман зна да је на рођендану свог детета добродошао, као и то да му Емилија никад није бранила да виђа Лазара, Александру и Јакова. Она је за то да он треба да их посећује и посвети им што више пажње. Дечаков рођендан је организовала у једној дечјој играоници и Матеја је то знао, али није дошао.
Назвао је телефоном Јакова да му честита - открива извор близак овој породици и додаје да је дјечак био тужан што његов тата није био с њим.

 Малишана је растужило то што су сви његови другари и рођаци били, само му отац није дошао. Пријатељи бившег фудбалера причају да он, откако је почео да живи с Маријом Петронијевић, с којом је прије осам мјесеци добио сина Филимона, не мари за осталу дјецу као раније.
Матејина бивша супруга потврдила је ова сазнања.
- Прославили смо рођендан у једној играоници, где смо се састали с драгим особама, али Матеја није био, само је честитао телефоном. Стварно не бих причала о њему - рекла је Емилија.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана