Кежман нашао нову дјевојку

Агенције
Кежман нашао нову дјевојку

Матеја Кежман поново је заљубљен! Након недавног раскида са другом женом Маријом Перковић, бивши фудбалер нашао се у загрљају згодне Подгоричанке Верице Чуљковић, од које се у посљедње вријеме не раздваја.

Како пишу медији у Србији   љубав између бившег фудбалера и виолинисткиње планула је прије мјесец. Он користи сваки слободан тренутак да отпутује у Подгорицу како би уживао са новом дјевојком Верицом, која је по професији виолинисткиња.

- Матију и Верицу упознали су заједнички пријатељи током његовог боравка у Црној Гори. Емоције су брзо плануле и у последње време се стално виђају. Матија је недавно био код ње у Подгорици, где су изашли у једну престоничку кафану. Цело вече су уживали уз тамбураше и нису скривали емоције пред људима. Наручивали су песме једно другом и нису обраћали пажњу на знатижељне погледе људи који су се нашли у кафани - говори добро обавијештени извор.

Кежман је ову вијест покушао да демантује под изговором да је Верица његова добра пријатељица.

- Верица ми је пријатељица и често се виђамо у Подгорици, излазимо, идемо на ручкове и вечере. Немам разлога да кријем девојку - рекао нам је Кежман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана