Кеба раскинуо сарадњу с Поповићем

Агенције
Кеба раскинуо сарадњу с Поповићем

Драган Којић и "Гранд продукција" Саше Поповића потписали су раскид интерпретаторског уговора, тако да ће, Кеба нови албум са осам нумера објавити за ПГП-РТС, пишу српски медији.

- После једномесечне агоније и условљавања појединаца из врха Пинка да "Гранд" не може бити издавач мог албума уколико не повучем тужбу против те телевизије, више нисам имао стрпљења да чекам и постигао сам договор са ПГП-РТС. Без обзира на то што је пре неки дан Жељко Митровић пристао да ЦД изађе а да ја не повучем тужбу, одлучио сам да издавач ипак буде ПГП-РТС. Немам поверења да ће Пинк све испратити како треба због њиховог односа према мом лику, делу и мојој породици - наводи Кеба. Он каже да ништа не замјера Поповићевој продукцији.

- Немам разлога за незадовољство што се "Гранда" тиче и захваљујем им на уложеном труду да се све то изглади, али неки унутрашњи глас ми говори да сам у праву - што ће се, сигуран сам, и на суду доказати - да је ТВ Пинк, из само њима знаних разлога, блатио мој лик и дело и у све то увукао и моју породицу.

Кеба је јуче отпутовао на турнеју у САД, гдје ће га сачекати кћерка Наташа, а на аеродрому су га испратили супруга Оља и син Игор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана