Кћерка Верице Ракочевић седам година старија од будућег очуха

Aгенције
Кћерка Верице Ракочевић седам година старија од будућег очуха

Да Елена Караман Карић није одушевљена удајом своје мајке, креаторке Верице Ракочевић, за 30 година млађег човјека - најбоље се видјело прексиноћ када је избјегла да се јави мајци и будућем очуху Вељку.

Модна креаторка Верица Ракочевић се са вјереником Вељком Кузманчевићем у уторак увече обрела на изложби посвећеној Лондону у оквиру Арт фјужн пројекта. На истом мјесту неколико тренутака касније се појавила и њена најстарија кћерка Елена Караман Карић. Али њих двије се нису среле.

Да Елена не подржава емотивни избор своје мајке постало је јасно одмах јер није чак ни пришла Верици и Вељку да се поздрави са њима, послије чега су они напустили догађај.

- Они су овде? Стварно? Нисам их видела - рекла је Елена када смо је на лицу мјеста упитали зашто се није јавила мајци и будућем очуху.

Није жељела реијч да каже о будућем очуху и о избору своје мајке.

- Могу само да вам кажем да сам га упознала и то је то. Не желим ништа више да коментаришем - рекла је Елена, одмахујући руком, јасно показујући тиме да не жели да прича о томе.

Верица Ракочевић, која ће 19. септембра удати за Вељка, није жељела да открива детаље о свадби, али ни однос своје дјеце према њеном вјеренику.

- Не питајте ме за то - рекла је креаторка.

Верица има троје дјеце из два брака: Елену, Милену и Миодрага Ракочевића, а Елена (42) је од свог будућег очуха Вељка (35) старија седам година.

Верица и Вељко су започели романсу прије мање од два мјесеца, а спојила их је љубав према умјетности, како је изјавила Верица. Вјенчање је заказано за 19. септембар.

Главни актери случаја

- Верица: Модна креаторка рођена 1948. године. Два пута је била у браку и има троје дјеце. Прије Вељка је била у вези са књижевником Вањом Чобановим, који је од ње млађи 19 година.

- Вељко: Рођен је 1978. године и са Верицом се упознао прије осам мјесцеи на припремању пројекта за обиљежавање 30 година њеног рада. У вези су мање од два мјесеца.

- Елена: Најстарија кћерка Верице Ракочевић, коју је добила у браку са Бораном Караманом 1971. Из три брака има четворо деце. Сада је власница студија „Лорка" и бави се уређивањем ентеријера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана