Казна за манекенку која је лагала о својој отмици: Скупља ђубре по парковима!

Ало!
Казна за манекенку која је лагала о својој отмици: Скупља ђубре по парковима!

Манекенка Мина Миленковић (21), која је лажно пријавила своју отмицу и силовање, наредних неколико мјесеци одржаваће београдске паркове!

Миленковићева се нагодила са Првим основним тужилаштвом да одради 100 сати у ЈКП „Зеленило Београд", после чега ће бити избрисана из казнене евиденције.

„Миленковићевој су биле понуђене две опције да прихвати друштвено користан рад или да тужилаштво против ње подигне оптужни предлог за лажно пријављивање и да се иде на суђење. После извесног премишљања она је прихватила да казну одради у комуналном предузећу", каже за „Ало!" извор из Палате правде.

У надлежности тог предузећа је одржавање зелених површина, а зими и чишћење снијега. Тужилаштво је већ дало налог „Зеленилу", које ће ускоро позвати манекенку и распоредити гдје ће да започне са одслужењем казне.

„Женским особама обично се дају лакши послови, да грабуљама чисте лишће и скупљају ђубре по парковима или да одржавају неке објекте. Нема разлике да ли је лето или зима мора да се ради. Неће добити униформу, већ само флуоресцентни прслук", каже извор.

Миленковићева је дил са тужилаштвом склопила прије неколико дана када је дошла у Палату правде на позив тужилаштва, пише "Ало".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана