Катарини велика мачка пала на главу

Aгенције
Катарини велика мачка пала на главу

Катарини Живковић је насред аеродрома у Београду пала мачка на главу! Пјевачица је, чим је слетјела из Париза, доживјела шок пошто је с плафона у згради аеродрома на њу пала животиња тешка двадесетак килограма, пишу српски медији.

- Престравила сам се! Кренула сам да купим новине и испред продавнице ми је на главу пала огромна мачка, дебела као Гарфилд. Мислила сам да је тигар или леопард. И сви око мене су се уплашили, јер је животиња почела да дивља. Није било нимало наивно, могла је да ми изгребе лице. Нико није смео да јој приђе, ни продавци ни пролазници, па је полиција морала да је јури по аеродрому. Не знам шта су урадили на крају јер сам била истраумирана. Немам појма одакле на плафону толика мачка. Вероватно живи ту међу неким решеткама. Верујем да има и мачиће јер је толико огромна - испричала је Каћа.

Катарини је требало мало времена да дође себи. Она је већ синоћ одржала одличан наступ на сплаву "Блејвоч" заједно с колегом Петром Митићем, а гости су у њиховим пјесмама уживали до раних јутарњих часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана