Катарина Живковић: Секс ми је веома битан

Курир
Катарина Живковић: Секс ми је веома битан

Има доста занимљивих начина да се распламса и одржи страст. Бане и ја се свакодневно међусобно заводимо

Катарина Живковић посљедње две године спада у групу пјевача који не дижу главу од посла. Откако је учествовала и побједила у ријалитију „Фарма", њен живот се скроз промјенио. Стекла је велики број фанова, ради сваког викенда, а поред себе има вјереника Бранислава Јанковића, са којим једног дана жели да заснује породицу. Водитељ Јутарњег програма телевизије Свет плус јој је велика подршка. И приватно и пословно, па већ дуго обавља функцију и њеног менаџера. 

Позната Лесковчанка каже да ће 2012. годину памти само по лијепом, а да је у 2013. годину ушла без великих жеља. Срећна је и поносна на све што је постигла за своје 23 године. Остварила се у послу, као и на емотивном пољу.

- Себи и својим ближњима за Нову годину пре свега сам пожелела здравље. У 2013. желим да будем и даље заљубљена и вољена. Постоји још милион малих а лепих ствари о којима маштам. О њима, ипак, не могу да причам, нису за јавност.

♦ Који догађај из прошле године би обрисала као гумицом?

- Ништа! Из сваке негативне ситуације или лошег животног периода научим лекцију и извлачим поуке како више никада не бих направила исте или сличне грешке. Морам признати да сам грешила, као и сви други. То је саставни део живота.

♦ Захваљујући побједи у"Фарми" прије двије године постала си једна од популарнијих пјевачица. Да ли би опет учествовала у неком ријалити програму?

- Учешће у „Фарми" много је допринело мојој популарности. Ту прилику сам искористила на најбољи могући начин. Такав вид експонирања више ми није потребан јер сам већину циљева остварила. Сада је све само у труду и раду.

♦ Током прославе Нове године обиљежила си и двије године везе са вјереником Банетом Јанковићем. Рекло би се да сте миљеници медија. Да ли те оптерећује толико често писање о вашој љубави?

- Такви текстови раније су ме много оптерећивали, све док нисам схватила да нема ништа од нервирања и да ће новинари писати неистине о мојој вези и приватном животу све док се будем бавила јавним послом. То је терет који носи естрада.

♦ Вјерили сте се прошле зиме на Куби. Када ће свадба?

- Што се свадбе тиче, не жури нам се. Обоје смо млади и лепо нам је овако.

♦ Медији пишу да Бане жели троје дјеце, а да ти ниси још спремна за мајчинство. Да ли је то тачно?
- Као што рекох, све ће се догодити у своје време. Нигде не журимо.

♦ С временом нестаје страст између парова. Како заводиш Банета?

- Има доста занимљивих начина да се одржи и распламса страст, али они нису за свачије уши. Заводимо се међусобно свакодневно.

 

♦ Колико је секс битан у вези?
- Сматрам да је битан, али не и најбитнији. Бар не мени.

♦ Често ти се момци удварају, да ли си падала у искушење да превариш Банета и како одолијеваш изазовима?
- Нешто не видим да други момци ломе ноге трчећи за мном (смех). Шалим се, није то баш тако. Не уме свако да ми приђе, тако да сам, што се удварача и искушења тиче, сигурна. Не волим преваре и не бих волела да будем преварена. Увек сам ишла линијом већег отпора и онда када сам желела да будем са другим момком, пре тога бих сигурно све рашчистила с оним с којим сам у вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана